​Stenumvej 2, Råsted, 7570 Vemb

Åbningstider​/telefontider

​​Pr. 1 jan. 2018 - Alle dage:

​09.00 - 09.30

17.00 - 17.30​

Nytår : kl . 09.00 til 10.00

telefonen er altid åben, tager  vi den ikke så læg en besked og vi ringer tilbage.

Får du ikke respons på din mail indenfor 12 timer, da kontakt os igen, det sker den ryger i spam bakken og så ser vi den ikke.

Ferie 2018


Priser

  • 1 hund: kr 160
  • 2 hunde i samme boks fra samme ejer: kr 230
  • 3 hunde i samme boks fra samme ejer: kr 275

​1 døgn svarer til at hunden afleveres kl. 9 og afhentes samme dag kl. 17. Afhenter man hunden næste dag kl. 9 eller kl. 17 beregnes for to døgn.​

VORES DAGLIGE RUTINER MED HUNDENE

Rutiner er med til at skabe ro omkring hundene.

Vi fodrer to gange dagligt, og giver en godbid før vi siger godnat.

Luftningen af hunde foretages tre gange dagligt :morgen, eftermiddag og aften.

Efter morgenluftning og fodring opholder hundene sig på skift, efter behov i det sikrede område. Det er ikke alle der vil være der hvis ikke vi er med, og da det handler om at hunden skal trives, kommer den kun derud hvis den befinder sig godt med det. Dem der ikke kan løbe selv, får ekstra lange lufteture 15 - 20 min sammen med os.

Så få forstyrrelser i hundens hverdag som muligt er ønskeligt, da enhver forandring giver uro blandt hundene, derfor er vi i ret strikse omkring at man afleverer og henter sin hund i vores åbningstider. Vi oplever ofte at kunden ikke lige kan få det til at passe tidsmæssigt og det kan være frustrende at sige nej, men det gør vi af hensyn til, at hundene bliver forstyrrede og nogle lidt opkørte når der ankommer og afhentes hunde. Derfor er åbningstiderne også kortet ned til en halv time og det anbefales kunderne at komme først i åbningstiden, da der gerne må være tid til at få afleveret hunden i ro og mag.

Efter aftale kan kunden forud for hundepasningen komme og besøge os med sin hund, det har vist sig at være en fordel for hunden at den har hilst på inden ferieopholdet. Besøget vil vi forsøge at placere i forlængelse af åbningstiderne, for at hundene oplever så få afbrydelser i rutinen som muligt.

Om hundepensionen​

HOLSTEBRO HUNDEPENSION

CVR:​ 28168756

Adresse​

​Stenumvej 2, Råsted, 7570 Vemb

Find hundepensionen her »​

Kontakt os​