​Stenumvej 2, Råsted, 7570 Vemb

H.nielsen@live.dk.

Åbningstider​/telefontider

​​Alle dage:            09.00 - 09.30

                                  17.00 - 17.30

​Nytår : kl . 09.00 til 10.00

telefonen er altid åben, tager  vi den ikke så  bedes du indtale en besked og vi ringer tilbage hurtigst muligt.

Får du ikke respons på din mail indenfor 12 timer, da kontakt os igen, det sker den ryger i spam bakken eller at vi slet ikke modtager den.

Ferie 2020

20.02 - 27.02

09.03 - 20.03

17.08 - 13.09

19.10 - 19.11

20.12 - 29.12

Priser 2020

  • 1 hund: kr 175
  • 2 hunde i samme boks fra samme ejer: kr 245
  • 3 hunde i samme boks fra samme ejer: kr 275
  • 4 små hunde i samme boks fra samme ejer: kr 300

​1 døgn svarer til at hunden afleveres kl. 9 og afhentes samme dag kl. 17. Afhenter man hunden næste dag kl. 9 eller kl. 17 beregnes for to døgn.​

NÅR MAN AFLEVERER SIN HUND

Hunden er ekstrem god til at opfatte alt hvad der rører sig omkring den,
det gør sig også gældende når det drejer sig om menneskets sindsstemninger. Derfor er det vigtigt at man som hundeejer giver hunden de bedste muligheder for en god start på opholdet i pensionen.

Det vigtigste er at der er ro i hele forløbet. Nogle hunde stresser op når kufferten findes frem, det kan imødekommes ved at man afleverer hunden inden kufferten pakkes. Det er også vigtigt at der er ro når hunden afleveres, og at det ikke er en, i sidste øjeblik handling, hvor alting sitrer og man er en halv time bagud.

Endelig er det også vigtigt, at jeg tager godt imod hund og ejer ved ankomsten og derfor kan der godt forekomme lidt ventetid her hos os. Nogle har været på besøg forud for og der har vi hilst på hinanden, de faste kunder kender rutinen og de nye bruger jeg gerne lidt ekstra tid på, uden det dog er den store rundvisning. Hunden har som regel for travlt med at snuse til at registrere mig som andet end en ny duft, og det er først når ejeren er kørt mit egentlige bekendtskab med hunden begynder.
Hvor hunden skal stå i pensionen prøver jeg at være på forkant med, det er selvfølgelig lettere når jeg har mødt hunden, men ellers prøver jeg ud fra race og køn at placere dem hensigtsmæssigt i forhold til nabo og den der evt. står overfor. Fungere hunden ikke optimalt, bliver den flyttet i en anden boks. Men det er sjældent nødvendigt.

Kunden får lov selv at arrangere hundens boks med de medbragte effekter. Hos os skal hunden medbringe egen kurv eller tæppe. Nogle har en T- shirt med som de har sovet med om natten, og andre bare et tæppe eller andet som dufter hjemligt. Nogle kunder foretrækker at jeg tager hunden og går om i pensionen med den uden at de er med, men de fleste vil gerne se hvor hunden opholder sig medens de er væk.

Hvis der er tid og ønske om det, lufter vi hunden sammen i løbegården inden den sættes ind i boksen. Selvom hunden lige er luftet vil selv den mindste stress situation betyde at hunden har brug for at besørge og tisse, det er helt naturligt. Er der ikke tid til luftning når kunden er der, lufter jeg efter åbningstiden de nyankomne hunde, så får jeg også startet det nye bekendtskab op med det samme.

Det giver næsten altid uro blandt hundene når der ankommer og afhentes hunde, så for alles skyld har jeg den regel at man som hundeejer blot er hos sin egen hund og ikke går rundt og hilser på alle de tilstedeværende hunde. Det er fristende for både børn og voksne at se dem alle, men det er blot med til at forvirre og skabe uro.

Selve afskeden med hunden bør være kort og neutral som tog man blot på arbejde eller i skole , afslappet og vant.

Heldigvis er det også det vi som oftest oplever blandt vore kunder, ro og god tid og det er efterhånden meget sjældent vi oplever en hund som ikke falder til ro forholdsvis hurtigt. Er det første gang hunden er i pension kan der forekomme lidt uro det første døgn, indtil den finder ud af vore rutiner
Ro er nøgleordet for pensionen og ro kommer der når den er mæt, træt og tilpas.

Om hundepensionen​

HOLSTEBRO HUNDEPENSION

CVR:​ 28168756

Adresse​

​Stenumvej 2, Råsted, 7570 Vemb

Find hundepensionen her »​

Kontakt os​

Tlf: 61 75 82 48

Mail: h.nielsen@live.dk